Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Hot-dog

Hot-dog

Nagyon érdekes adattal kezdem a bejegyzést, ugyan is annyira rácsodálkoztam, hogy pislogni is elfelejtettem. Képzeljétek el 1 darab Bake-Free hot-dog kevesebből kijön, mintha megveszel egy hagyományosat. Érdekes és meglepő információ, ugye?
Akkor lássuk a részleteket is. Brutál finom lett, annyi dicséretet kaptam érte, hogy csak úgy dagadtam tőle. Növényi alapú, gluténmentes, tele van zöldséggel és értékes (ál)gabonákkal, rostban és fehérjében is bővelkedik, valamint pik-pak összedobható. Szóval remek eledel, próbáljátok ki és meséljétek el hogy ízlett!

HOZZÁVALÓK 4 DARABHOZ:

A kiflikhez:

A virslihez:

A töltelékhez:

  • vegyes saláta
  • újhagyma
  • növényi sajt
  • cukormentes mustár

ELKÉSZÍTÉS:

A kiflikhez keverjük össze a hozzávalókat, majd osszuk 4 egyforma részre és formázzunk belőlük szép, duci kifliket. Kenjük meg a tetejüket olívaolajjal és szilikonos sütőpapírral bélelt tepsin, előmelegített 190 fokos sütőben süssük készre 25-30 perc alatt alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk teljesen kihűlni.
A virslikhez reszeljük le a répát kislyukú reszelőn, a hagymákat vágjuk apróra, majd pirítsuk meg őket olívaolajon. Hagyjuk kihűlni, majd fűszerezzük és keverjük össze a fasírtkeverékkel és annyi langyos vízzel, hogy jól formázható legyen. Olajos kézzel alakítsunk ki 4 darab virslit és olívaolajon, fedő alatt alacsony fokozaton süssük ki őket (természetesen közben forgassuk).
Vágjuk félbe a kifliket, töltsük meg a zöldségekkel, tegyük bele a virsliket, szórjuk meg reszelt sajttal és öntözzük meg mustárral.

Hot-dog

Hot-dog

1 darab kifli átlagos tápértéke:
271 kcal, 3 g zsír, 51 g szénhidrát, 6 g rost, 6,8 g fehérje
1 darab virsli átlagos tápértéke:
160 kcal, 4,8 g zsír, 22,9 g szénhidrát, 5,4 g rost, 4,5 g fehérje

 

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk