Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

5 érv, hogy miért használj texturált borsófehérjét!

5 érv, hogy miért használj texturált borsófehérjét!

Reméljük már hozzád is elért a nagyszerű hír: az Eden Premium termékpalettája 2 új taggal bővült. Mit jelent ez számodra? Azt, hogy étkezéseidet még változatosabb és egészségesebb alapanyagokkal bővítheted. Azt, hogy könnyebb dolgod lesz ezután a konyhában. Azt, hogy még egy lépéssel közelebb kerültél egy teljesebb, értékesebb növényi táplálkozáshoz.

Az előzőekben már kaphattál egy átfogó képet a mi kis texturált borsófehérjéinkről, de itt nem állnánk meg. Nyitott vagy az új dolgokra? Szuper, akkor tovább erősítenénk elhatározásod! Kétségeid vannak? Semmi gond! 5 érvet hoztunk a texturált borsófehérjék mellett, elsöpörve ezzel az összes kételyed.

 

Bolognai ragu borsófehérjéből

 

1. Teljes értékű, könnyen emészthető és rendkívül jól hasznosuló fehérjeforrás

A borsóban található természetes fehérjék rendkívül jól hasznosulnak. Az egyik legjobban felszívódó növényi fehérjeforrás lehet a mindennapokban. Tartalmazza mind a kilenc, fehérjét alkotó esszenciális aminosavat, melyeket szervezetünk nem tud előállítani. Könnyű emészthetősége révén a szervezet szinte teljesen képes felhasználni és beépíteni szöveteibe. 

2. Mentes az allergénektől

Bizonyára már ismersz néhány húshelyettesítő alternatívát. Ezek közül sajnos nem mindegyiket fogyaszthatja egy ételallergiás. Az Eden Premium texturált borsófehérjék glutén-, tej-, tojás-, szója-, cukor-, élesztő, kukoricaliszt-, keményítő-, burgonya-, és rizsmentesek. Így az ezekre érzékenyek is nyugodt szívvel fogyaszthatják.

3. Egyszerűen és változatos módon felhasználható

Hogyan készítsd el? Pofon egyszerűen! Áztasd be néhány perce annyi vízzel, hogy ellepje. Hagyd, hogy megszívja magát, majd használd fel olyan módon, ahogyan az adott étel hús összetevőjét elkészítenéd.

4. Semleges íz és húsra emlékeztető állag

Ízeit tekintve semlegesnek mondható, így maximálisan rád van bízva, hogy milyen ízvilágot hozol ki belőle. A húsra emlékeztető textúrát 2 változat biztosítja. Granulátum és kocka formájában elérhetőek, így a húsos ételek szuper jól reprezentálhatóvá válnak velük.

5. Fehérjében gazdag

A fehérjebevitel növelése kiemelten fontos különösképpen, diéta, fogyókúra esetén. Tudjuk, hogy a fehérjék serkentik az anyagcserét és segítik az izomépítést. Az viszont, hogy melyik fehérjeforrást választjuk nem mindegy.

*A felhasznált szakirodalom megtalálható a Tudástár menüpont alatt. 

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk