Basic focaccia

Basic focaccia

A kedvenc vendégváróm készült el most. Hogy miért is kedvenc? Brutál finom, nemesen egyszerű, egyszerű elkészíteni is, mindig sikere van még a mindenevők körében is és bármilyen krémet és salátát tálalhatok mellé, nincs bekorlátozva. Az, hogy mentes, csak emel a fényén. Akkor ragyogjon szépen a mai focaccia is.

HOZZÁVALÓK:

ELKÉSZÍTÉS:

A tésztához keverjük össze a száraz hozzávalókat, majd adjuk hozzá a langyos vizet és az olajat. Robotgéppel közepes fokozaton dolgozzuk össze 5 perc alatt, amíg egynemű és teljesen sima lesz. Vékonyan olajozott edényben, konyharuhával letakarva kelesszük 30 percig. Vékonyan olajozott sütőpapírral bélelt tepsin, olajos kézzel nyújtsuk szét teljesen. Töltse ki teljesen a tészta a tepsit (nekem 35x30 cm-es). Szurkáljuk meg villával és előmelegített 200 fokos sütőben süssük 30 percig alsó-felső sütéssel. Tálaljuk hidegen sajtolt olívaolajjal, friss rozmaringgal és olívabogyóval.

Basic focaccia

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind

Muszaka
Muszaka
Raffaello torta
Raffaello torta