Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Bemutatkozik a Bake-Free Puha Sportkenyér lisztkeverék csökkentett szénhidráttartalommal

Bemutatkozik a Bake-Free Puha Sportkenyér lisztkeverék csökkentett szénhidráttartalommal

Ezeken a borongós őszi napokon, mikor reggelente nem tudod eldönteni, hogy mit vegyél fel, mert se meleg, se hideg nincs, had szolgáljunk egy nagyon szuper hírrel. A címből már kitalálhattad, hogy a Bake-Free lisztkeverékeink száma gyarapodik. Így hát nagy örömünkre szolgál bemutatni legújabb termékünket, ami nem csak a többi Bake-Free lisztkeverék tulajdonságaival rendelkezik, hanem még több mindent rejt magában a tasak! Ha ismeritek a Bake-Free lisztkeverékek bármelyik tagját, akkor tudhatjátok, hogy egytől-egyig glutén-, tej-, tojás-, szója-, kukoricaliszt-, kukoricakeményítő-, burgonya-, és rizsmentesek. Emellett pedig 100%-ban beilleszthetők növényi alapú étrendbe is.

Bemutatkozik a Bake-Free Puha Sportkenyér lisztkeverék csökkentett szénhidráttartalommal

Irány a webshop és szerezd be.

Na de lássuk, mit is érdemes tudni róla:

  • A Puha Sportkenyér a második olyan lisztkeverékünk, ami nem tartalmaz hozzáadott keményítőt. Így ha ez számodra fontos szempont, akkor a szénhidrátcsökkentett arany kenyér mellett most már ezt is választhatod.
  • Magas fehérjetartalommal rendelkezik. Az eddigi Bake-Free termékekhez képest, ebbe a lisztkeverékbe extraként 100% növényi borsófehérje is került. Mivel cégünk teljes mértékben szójamentes, egyértelmű volt, hogy a termék fehérjetartalmát szója nélkül emeljük meg. A borsófehérje pedig egy kiegyensúlyozott aminosav profillal rendelkező növényi fehérje, mely jó választásnak bizonyulhat.
  • Élelmi rostban gazdag.
  • Lassú felszívódású a magas rosttartalmának köszönhetően, éppen ezért inzulinrezisztenciával és cukorproblémákkal élők is fogyaszthatják, beleszámolva a napi szénhidrátmennyiségükbe.
  • Alapját a kölesliszt mellett a quinoa-, és a batáta liszt adja. A batátaliszt jóvoltából a kész péksütemény kellemes édeskés ízű es nagyon finom puha állagú lesz.
  • Szükséged lesz élesztőre vagy sütőporra a lisztkeverék használatához. Rád bízzuk a döntést, hogy melyiket használod a liszthez. Amelyik szimpatikusabb a számodra. Abban az esetben, ha nem használnál sem élesztőt, sem sütőport, válaszd inkább azokat a Bake-Free lisztkeverékeket, amelyek működnek nélkülük is.
  • Isteni finom kenyerek, kiflik és zsömlék készíthetőek belőle. Az édes pékárukról ne is beszéljünk , azok is megállják ám a helyüket. Teszteltük.
  • Ideális választás lehet, azok számára, akik sokat sportolnak vagy vegánként kiemelten ügyelnének a megfelelő fehérjebevitelre.

Nem kell megijedni, ha sütés közben borsó illat lengi be a konyhádat, ez csak a hozzáadott borsófehérjének köszönhető, ettől lesz a lisztkeverék fehérjében gazdag. Attól viszont nem kell tartanod, hogy ez befolyásolja-e a végeredményt, hiszen a kész kenyéren, péksüteményen nem fogod érezni a borsó ízét.

 Sportkenyér

A Bake-Free Puha Sportkenyeret kimondottan formakenyérnek terveztük, de tudjátok, mi sosem állunk a képzeletetek útjába. Fakanalat elő, rendeld meg legújabb lisztkeverékünket és kísérletezésre fel!

Ha elfogadtok egy jó tanácsot tőlünk a sütéssel kapcsolatban, akkor olyan formában süssétek, ami vékony falú, hiszen ha vastagabbat használtok, előfordulhat, hogy nem sül át rendesen az a kenyér.

Recepteket is hoztunk ám nektek, hogy ki tudjátok rögtön próbálni, amit megérkezik hozzátok. IDE kattintva egy isteni finom kakaós csiga receptet találtok, ITT pedig az alapkenyér receptjét.

Bon appetit!

@edenpremium_hu Új termékünk: Bake-Free Puha Sportkenyér csökkentett CH tartalommal 🍞 #glutenfree #richinprotein #bakefree #bakefreeliszt ♬ eredeti hang - edenpremium_hu

 

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk