Kedves Vásárlónk,
eritvia nevű termékünk helyett új édesítőszert, az eritvia MAX-ot forgalmazzuk, mely körülbelül 10 x édesebb, mint a hagyományos cukor. Blogunkon található új, eritvia MAX-szal működő új recepteknél az édesítő eritvia MAX-ként került feltűntetésre. Ezek tökéletesen működnek.  A  régebbi eritviával készült receptek nem működnek eritvia MAX-szal. Nem lehet arányosan helyettesíteni a régit az újjal, mert a receptek folyadékigényei is eltérően változnak az édesítő cseréjével.  A régebbi recepteknél az édesítő eritviaként van feltüntetve és az arányok még akkor sem működnek, ha a link az eritviaMAX-ra visz. Ezeket a recepteket folyamatosan újítjuk és feltöltésre fognak kerülni a friss, működő eritva MAX-szal édesített receptek, addig is szíves türelmeteket kérjük.

Bemutatkozik a Bake-Free szénhidrátcsökkentett arany kenyér lisztkeverék

Bemutatkozik a Bake-Free szénhidrátcsökkentett arany kenyér lisztkeverék

Friss, illatos, pihepuha, és nagyon guszta! Ki ne rajongana a kenyérért? Mi például elképzelhetetlennek tartunk egy hétvégét frissen sült kenyér nélkül…

Napjainkban, amikor egyre többféle allergia és intolerancia keresíti meg sokak mindennapjait, hatalmas segítség lehet egy mindenmentes, konyhakész, könnyen kezelhető lisztkeverék, amivel szuper péksüteményeket kreálhat az ember. Mi, az Eden Premiumnál mindig is igyekeztünk a lehető legtöbb féle diétába illeszthető termékeket fejleszteni, gyártani.

Mit szólnál ahhoz, ha a kelt tésztás péksütiket magasabb szintekre emelhetnéd? 

Mit szólnál ahhoz, ha a kelt tésztás péksütiket magasabb szintekre emelhetnéd? Örülnél, ha ezentúl nemcsak glutén-, tej-, tojás-, cukor-, szója-, kukorica-, burgonya-, rizsmentesen süthetnéd az illatozó finomságokat, de szénhidrátcsökkentetten is? Itt a Bake-Free szénhidrátcsökkentett arany kenyér liszt!

Szénhidrátcsökkentett arany kenyér lisztkeverék

Tudjuk, hogy sokszor Nektek „mentesezőknek” nehéz összeegyeztetni az étrendeteket más diétákkal. Nem mindegy, hogy miből és milyen arányban tevődik össze a napi étkezés, pláne nem, ha a makrókra is odafigyelsz. A legtöbb piacon kapható mindenmentes lisztkeverék gyors felszívódású szénhidrátokból áll, melyek gyorsan emelik meg a vércukorszintet, így hamarabb jelentkezhet az éhség. Ezt a lisztkeveréket bátran fogyaszthatják inzulinrezisztenciával élők, és cukorbetegek is, hiszen lassú felszívódású szénhidrátokból áll, hozzáadott keményítőt nem tartalmaz, így a vércukorszint nem fog ingadozni.

A Bake-Free Szénhidrátcsökkentett arany kenyér az elkészítését illetően roppant egyszerű és gyors. Csak só, víz, valamint sütőpor/élesztő hozzáadása szükséges egy egyszerű kenyér megalkotásához. Felhasználható kenyerek, kiflik, zsemlék, pékáruk, pizzák, rágcsálni valók és még sok más mindenmentes finomság elkészítéséhez. Beilleszthető vegán, reform, mentes életmódba, fogyaszthatják cukorbetegek és inzulinrezisztenciával élők is magas rost és fehérjetartalma révén (érdemes mellette bevinni megfelelő mennyiségű folyadékot). Kiváló alapanyaga lehet speciális diétáknak.

A konyhában töltött idő öröm és boldogság lesz ezzel a lisztkeverékkel, és a szeretteid is odáig lesznek az illatozó finomságoktól. A tökéletes végeredményhez csupán néhány hozzávalóra lesz szükséged, a többi a sütőd dolga!

Boldog sütést mindenkinek!
Szeretnél még többet tudni a szénhidrátcsökkentett arany kenyér lisztkeverékről? Akkor kattints ide!

MEGNÉZEM


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.