Bemutatkozik az Eritvia MAX

Bemutatkozik az Eritvia MAX

Mi hagyományos gluténos, tejtermékes, tojásos receptekkel érthető módon mentességeink gyanánt nem próbáltuk. Arról tudunk információt adni, amilyen ételekkel próbáltuk ezek pedig az Eden Premium és Bake-Free termékek. Más gyártók édesítő termékeikhez képest nem vizsgáltuk (így erről nem tudunk információval szolgálni), kizárólag csak a hagyományos cukorral vetettük össze.

 Eritvia Max

Eltérő jelleggel és eltérő ízzel édesít a cukor és az eritvia MAX, ezért nagyon nehéz összehasonlítani őket, szinte nem is lehet, ezért nem szeretünk számokra támaszkodni ebben a témában, de irányt azért tudunk mutatni hozzá. Ha például egy Bake-Free alapmuffint veszünk alapul akkor a cukornál először a muffin tésztájának íze a domináns és később jön az édes íz. Tesztjeink során ezt a sorrendet próbáltuk elérni az eritvia MAX-szal, így körülbelül tízszeres erősségben ajánljuk felhasználni(*). Azért csak körülbelül, mert mindenkinek más az ízlése (kiváltképp, ha egy édesítőszerről van szó) és ez nagyon sokat számít, ezért is nem szívesen adunk konkrét számadatot hozzá. Ha megnézitek egy aszpartamos vagy szuklarozos édesítőhöz sincs ilyen adat. Ez a tízszeres erősség természetesen nem minden szituációban állja meg a helyét, mert például egy kakaós süti többet fog igényelni, mint egy vaníliás, a kakaó keserűsége miatt is. Más lesz a hatása egy főzött krémben és egy sütiben, más egy limonádéban és más egy kávéban. Lesz, akinek a tízszeres adagolás túl édes lesz és lesz, akinek pedig nem elég, de érdemes kis lépésekben próbálkozni egyéni ízlés szerint, mert nagyon erős az édesítő.
Túlzás, hogy mellékíz nélküli, hiszen ott van benne a stevia, aminek azért valljuk be, van egy jellegzetes ízvilága. Van, aki ezt kedveli, van, aki nem. 10 szeres erősségben felhasználna ez nem érződik. Aki édesebbre szeretné, de zavarja a stevia, nagyon jól elfedhető savanyú ízzel, mondjuk lekvárral, savanyú gyümölcsökkel, citromlével.

*Tapasztalatainkat és eredményeinket a saját belső csapatunk által végzett tesztek alapján osztjuk meg. 

Nagyon sok olyan ember van, akinek nagyobb mennyiségben gondot okozhat az eritrit használata. Nekik is jó választás lehet, mert tényleg nagyon kevés kell belőle.

Miért ajánlom az eritvia MAX-ot:

  1. természetes
  2. nem tartalmaz szintetikus édesítőt és adalékanyagot
  3. körülbelül 10-szer erősebb, mint a hagyományos répacukor
  4. gazdaságos
  5. fogbarát
  6. egészségbarát
  7. kalóriamentes
  8. nem tartalmaz felszívódó szénhidrátot
  9. cukorbetegséggel és inzulinrezisztenciával élők is fogyaszthatják
  10. beilleszthető tudatos, reform életmódba

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind

Hamburger buci
Hamburger buci
Hot-dog
Hot-dog