Szállítás 14.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Bemutatkoznak a Tesó tészták!

Bemutatkoznak a Tesó tészták!

Mindannyiunk számára létezik az a bizonyos tésztaétel, amit bármikor, bárhol kitörő lelkesedéssel jóízűen fogyasztanánk el, mert annyira szeretjük. Nincs is jobb, mint amikor a kedvenc szószunk kacéran beférkőzik az orsótészta kecses csavarjai közé, hogy aztán tökéletes harmóniában egyesüljön ízlelőbimbóinkon.

Amikor egy életmódváltás során az étkezést és ezzel együtt a menüt is „gatyába kell rázni”, akkor általában majdnem az első étel, amiről lemondanak az emberek, az a tészta. Mi volna azonban, ha azt mondanánk, hogy ennek nem kell így lennie? Ha megérkezne két szuper hős; egy csodás páros, aki alig várja, hogy segítsen, hogy a kedvenc tésztás fogásod a tudatos táplálkozás része maradhasson. Kik ők?

Örömmel mutatjuk be a gluténmentes Tesó tésztákat; Kölestészta orsót, csökkentett szénhidráttartalommal és Fehérjében gazdag kölestészta orsót!

tesók tészták

Mit is kell róluk tudnod?

  • Természetesen mindkettő gluténmentes – ezzel újabb alternatívát kínálunk a gluténmentes étrenden élőknek.
  • és 100% növényi alapú – ezért vegán életmódba is illeszthetők.
  • Kellemes ízük a sárga batáta lisztnek köszönhető - mely egy izgalmas, szuper, alacsony glikémiás index-szel rendelkező gluténmentes alapanyag és finom ízt kölcsönöz az ételeknek.
  • Magas rosttartalmuk révén hosszan tartó jóllakottság érzetet keltenek – összehasonlítva a kukorica alapú egyéb gluténmentes tésztákkal, valamint a hagyományos tésztákkal ez egy óriási előny!
  • Mindössze pár perc alatt elkészülnek – pikpakk összedobhatsz egy finom ebédet.
  • Szójamentesek
  • A szénhidrátcsökkentett tesó tészta szénhidráttartalmát rosttal csökkentettük – nagyon sok termékben a szénhidrátcsökkentést szójával érik el, ami sajnos erős allergén.
  • A fehérjében gazdag tesó tészta fehérjetartalmáról borsófehérje gondoskodik – a borsófehérje egy manapság méltán népszerű növényi alapú fehérje, mely remekül illik a tésztába.

Engedd, hogy a tesó tészták megreformálják étrendedet és a tésztákról alkotott véleményedet! Dobd össze a kedvenc szószodat és már élvezheted is a szénhidrátcsökkentett vagy a fehérjében gazdag tésztaételedet, mindezt ráadásul gluténmentesen. Ne feledd: a tészta is lehet a tudatos táplálkozás része! Próbáld ki mindkét tesót! Itt megtekintheted őket. 

 Bon appetit!

@edenpremium_hu 4 új termékkel gazdagodott növényi alapú termékkínálatunk 😍 #edenpremium #glutenfree #glutenfreepasta #highinprotein #highinfiber ♬ eredeti hang - edenpremium_hu

 

 

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk