Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Bounty szelet

Bounty szelet

Varázsolódjunk el egy pillanatra, vagy akár többre is a kék lagúna hangulatába egy kis mentes finomsággal. Jöhet? Kész, tűz, rajt! Kókuszdió, tengerpart, csokoládé, napsütés, lágy szellő, nyugalom, csend, fehér homok, függőágy, madárcsiripelés, szalmakalap, napszemüveg, egy jó kis illatos napolaj és most lelassul az idő és itt maradunk egy jó ideig. Úgy kábé egész nyáron. Meg ősszel és télen. Talán a tavaszt is itt tölthetjük.
Egyébként egy roppant egyszerű és brutálisan finom desszertről van szó, maga a piskóta annyira pihe-puha, hogy az valami hihetetlen, tényleg, mint a mesékben. A kókuszkrém is szenzációs, pont a napsütötte tengerpartos feelinghez illik, de persze nemcsak ott fog levenni a lábadról, hanem a világ összes táján, ezt garantálom.

 

HOZZÁVALÓK 16 SZELETHEZ:

A piskótához:

A krémhez:

  • 1 adag kókuszkrém (én az eritvia MAX-os változatot csináltam meg)

A mázhoz:

  • 100 g vegán, cukormentes csokoládé (Aldi Choceur)
  • 20 g kókuszolaj
  • 5 g kókuszreszelék

 

ELKÉSZÍTÉS:

Készítsük el a krémet a leírás szerint. A piskótához keverjük össze a hozzávalókat (először nemük szerint) és egyengessük egy 24x24 centiméteres szilikonos sütőpapírral bélelt formába, majd előmelegített 180 fokos sütőben süssük készre alsó-felső sütéssel 25 perc alatt. Rácson hagyjuk kihűlni, majd szeljük óvatosan 2 lappá. Kenjük az egyik lapra a krémet, majd borítsuk rá óvatosan a tetejét. A csokoládét vízgőz felett olvasszuk össze a kókuszolajjal, kenjük a piskótára és szórjuk meg kókuszreszelékkel. Meg lehet várni, amíg megköt rajta a máz, persze mi képtelenek voltunk. Vágjuk 16 darab egyforma szeletre.

1 szelet Bounty szelet átlagos tápértéke:
139 kcal, 9,3 g zsír, 12,4 g szénhidrát amelyből poliolok 3,4 g, 3 g rost, 2 g fehérje

1 szelet Bounty szelet átlagos felszívódó szénhidráttartalma:
9 g

Bounty szelet
Bounty szelet táblázat

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

Jó étvágyat kívánok!

@edenpremium_hu Bounty szelet 🌴🥥 #sugarfree #edenpremium #veganrecipes #glutenfree #bakefree ♬ Sunny - Ikson

 

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk