Csicseri csokikrém

Csicseri csokikrém

Hozzávalók:

Elkészítés:

Főzzük meg fedél nélkül egy csipet szódabikarbónával az előző éjszaka beáztatott csicseriborsót. Amint kihűlt tegyük turmixgépbe. Keverjük össze a kókusztejszínt, a kakaóport, az eritritet, a vanília aromát, a vizet és melegítsük össze, amíg az eritrit fel nem olvad teljesen. Adjuk hozzá a csicseriborsóhoz, csepegtessünk bele pár csepp citromlevet ízlés szerint és dolgozzuk pépesre. Körülbelül, 4-4,5 dl krém lesz belőle.

 

Az egész adag csokikrém átlagos tápértéke:
718 kcal, 36 g zsír, 132 g szénhidrát, amelyből poliolok 69,9 g, 20,1 g rost, 22,2 g fehérje

Az egész adag átlagos felszívódó szénhidráttartalma: 62 g


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind