Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Diós csavart szívek

Diós csavart szívek

Szerelmes szívek vettek le a lábamról, ugyan is újabb Bake-Free csoda született a konyhában. Komolyan bearanyozta a napomat, hiszen a puha sportkenyér lisztkeverékkel álom dolgozni, a végeredmény pedig magáért beszél.

HOZZÁVALÓK:

A tésztához:

A töltelékhez:

  • 20 g őrölt dió
  • 3 g Eden Premium eritvia MAX
  • 100 g cukormentes lekvár

A díszítéshez:

  • 5 g darált dió
  • 1 evőkanál kókuszolaj (8 g)

ELKÉSZÍTÉS:

Keverjük össze a tészta hozzávalóit és pihentessük 5 percig. Száraz felületen nyújtsuk vékonyra és kenjük meg a lekvárral. Szórjuk meg a darált dióval, az eritvia MAX-szal és hajtsuk össze. Vágjuk vékony csíkokra (nekem 6 darab lett), a végeiknél sodorjuk meg ellentétes irányban és formáljunk belőlük szíveket. Kenjük meg a felületüket a kókuszolajjal és szórjuk meg darált dióval. Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsin, előmelegített 190 fokos sütőben süssük készre 30 perc alatt alsó-felső sütéssel.

Diós csavart

1 darab diós csavart szív átlagos tápértéke:
223 kcal, 7,6 g zsír, 27,04 g szénhidrát amelyből poliolok 1,2 g, 9,1 g rost, 7,8 g fehérje

 

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk