Diós hókifli

Diós hókifli

Annyira nem szerettem a hókiflit, de hát késztetést érzek, hogy minden alap süteményt elkészítsek a Bake-Free lisztkeverékekből. Most ez a hagyományos édesség került sorra és szavamra, sokkal finomabb, mint az eredeti. Nekem biztos.

Hozzávalók:

A külsejéhez:

  • Eden Premium eritvia porrá őrölve

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat és osszuk 9 egyforma részre. Formázzunk belőle hengereket és hajlítsuk meg picit. Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsiben süssük készre 20 perc alatt 190 fokon, alsó-felső sütéssel és még melegen forgassuk meg az eritritben.

Diós hókifli

1 darab kifli átlagos tápértéke üresen (eritritben nem megforgatva):
89 kcal, 4 g zsír, 15 g szénhidrát amelyből poliolok 5,6 g, 1,6 g rost, 2,2 g fehérje

1 darab kifli átlagos felszívódó szénhidráttartalma üresen (eritritben nem megforgatva):

9,4 g

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Jó étvágyat kívánok!


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind

Kürtőskalács
Kürtőskalács
Mangócurry-s szendvics
Mangócurry-s szendvics