Diós vágott

Diós vágott

Hozzávalók:

  • 36,5 dkg Bake-Free kelt tészta lisztkeverék
  • 3 dl víz
  • 6 g sütőpor
  • 3 dkg édesítő
  • + margarin
  • + olaj a kenéshez
  • + 25 dkg édesített darált dió

 

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és összedolgozzuk.

Szilikon lapon kinyújtjuk, vékonyan margarinnal megkenjük, majd megszórjuk az édesített dióval.

Feltekerjük.

Háromszög alakba vagdossuk őket. Szélesebb felén két vágást ejtünk, keskenyebb felén egyet.

Sütőpapíros tepsire tesszük, vékonyan lekenjük olajjal, majd 180 fokon kb. 40-45 perc alatt megsütjük.

Diós vágott


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind

Hamburger buci
Hamburger buci
Hot-dog
Hot-dog