Dupla sajtos töltött lángos

Dupla sajtos töltött lángos

A lángost nem csak nyáron a strandon lehet enni... Mona bebizonyította nekünk, hogy a lángosból és a sajtból sosem elég. Még ősszel és télen sem. 

 

Hozzávalók:

  • 32,5 dkg Bake-Free fánk – lángos lisztkeverék
  • 10 g só
  • 3,4 dl víz
  • + 20 dkg Violife görög sajt
  • + 10 dkg Violife cheedar sajt
  • + olaj a sütéshez

 

Elkészítés:

Az alapanyagokat jó alaposan összedolgozzuk, majd 5 percet pihentetjük.

Ezután 4 részre osztjuk.

 

Téglalap formára kinyújtjuk, ezután az egyik széléhez teszünk a sajtokból.

A két szélét behatjuk, majd feltekerjük. (Érdemes fogpiszkálóval átszúrni , hogy ne jöjjön szét ).

Forró olajban aranybarnára sütjük.

 

Dupla sajtos töltött lángos

 

Jó étvágyat!

Az eredeti receptet Mona blogján találod 

Itt


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind

Kürtőskalács
Kürtőskalács
Mangócurry-s szendvics
Mangócurry-s szendvics