Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Epres blondie

Epres blondie

És akkor most akkor tegyük fel a rózsaszín szemüveget, …. ja nem kell, hiszen nélküle is szerelembe eshetünk ezzel a csodával, mert annyira epres, annyira könnyű, puha és annyira gluténmentes-növényi, hogy hetedhét országon túl is megelőzi a híre, hát harapjunk bele, ebbe a mámoros álomba.

HOZZÁVALÓK 9 SZELETHEZ:

A piskótához:

A mázhoz:

ELKÉSZÍTÉS:

A piskótához készítsünk egy eperteát cukormentesen és hagyjuk teljesen kihűlni. Az epret villával törjük össze és keverjük a nedves hozzávalókhoz, majd dolgozzuk össze a szárazakkal. Kanalazzuk szilikonos sütőpapírral bélelt formába (24x24 cm-es) és előmelegített 180 fokos sütőben süssük készre 35 perc alatt alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk kihűlni.
A mázhoz késes aprítóval dolgozzuk össze a hozzávalókat és kenjük a piskótára. Vágjuk 9 darab egyforma szeletre.

epres blondie

epres blondie

1 szelet epres blondie átlagos tápértéke:
578 kcal, 6,9 g zsír, 37,7 g szénhidrát amelyből poliolok 17,2 g, 3,1 g rost, 2,7 g fehérje
 1 szelet epres blondie átlagos felszívódó szénhidráttartalma:
20,5 g

 

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk