Szállítás 14.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Epres krémes kocka

Epres krémes kocka

Minden elfogultság nélkül állíthatom, hogy ez a desszert igazán ellenállhatatlan lett, hiszen a friss, zamatos eper, a lágy kókuszkrém és a puha piskóta találkozása minden esetben bravúros eredményhez vezet. Kifejezetten akkor, amikor Bake-Free lisztkeverékkel készül glutén, tejfehérje, tojás, hozzáadott cukor nélkül, növényi alapokon.

HOZZÁVALÓK 9 SZELETHEZ:

A piskótához:

A krémhez:

Egyéb hozzávalók:

  • 110 g friss eper

ELKÉSZÍTÉS:

A piskótához keverjük össze a hozzávalókat először nemük szerint, majd öntsük egybe őket és keverjük össze alaposan. Szilikonos sütőpapírral bélelt formában (nekem 24x24-cm-es) előmelegített 180 fokos sütőben süssük készre 35 perc alatt, alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk kihűlni.

A krémhez keverjük össze csomómentesre a hozzávalókat (először érdemes a szárazakat összekeverni) és tegyük hűtőbe, hogy besűrűsödjön.
A piskótát szeljük félbe és vágjuk 9 darab egyforma szeletre. Mindegyiket töltsük meg a krémmel és eper szeletekkel, majd a tetejét is díszítsük a maradék krémmel.

epres krémes kocka

Epres krémes kocka

1 szelet epres krémes kocka átlagos tápértéke:
171 kcal, 8,2 g zsír, 38,5 g szénhidrát amelyből poliolok 18,3 g, 3,9 g rost, 2,6 g fehérje
1 szelet epres krémes kocka átlagos felszívódó szénhidráttartalma:
20,2 g

 

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

 

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk