Kedves Vásárlónk,
eritvia nevű termékünk helyett új édesítőszert, az eritvia MAX-ot forgalmazzuk, mely körülbelül 10 x édesebb, mint a hagyományos cukor. Blogunkon található új, eritvia MAX-szal működő új recepteknél az édesítő eritvia MAX-ként került feltűntetésre. Ezek tökéletesen működnek.  A  régebbi eritviával készült receptek nem működnek eritvia MAX-szal. Nem lehet arányosan helyettesíteni a régit az újjal, mert a receptek folyadékigényei is eltérően változnak az édesítő cseréjével.  A régebbi recepteknél az édesítő eritviaként van feltüntetve és az arányok még akkor sem működnek, ha a link az eritviaMAX-ra visz. Ezeket a recepteket folyamatosan újítjuk és feltöltésre fognak kerülni a friss, működő eritva MAX-szal édesített receptek, addig is szíves türelmeteket kérjük.

Fahéjas csiga (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes)

Fahéjas csiga (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes)

Mona sokak örök kedvencét; a fahéjas csigát készítette el két lisztkeverék párosításával. A segítségére a Bake-Free házi kenyér és a Lángos-fánk lisztkeverék volt. Mi minden változatában imádjuk a csigát, úgyhogy kifejezetten örültünk ennek a receptnek.

Hozzávalók:

 

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a langyosra melegített növényi tejet és jól összedolgozzuk.

Szilikon lapon kinyújtjuk, majd olajjal vékonyan lekenjük, megszórjuk a fahéjas édesítős keverékkel, és szorosan feltekerjük.

Kb. másfél ujjnyi vastagra vagdossuk, sütőpapíros tepsire tesszük.

Olajjal vékonyan lekenjük, majd alsó-felső sütéssel 180 fokon kb. 30 perc alatt megsütjük.

Fahéjas csiga

Az eredeti bejegyzést itt tekinthetitek meg: megnézem


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind