Fahéjas csiga (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes)

Fahéjas csiga (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes)

Mona sokak örök kedvencét; a fahéjas csigát készítette el két lisztkeverék párosításával. A segítségére a Bake-Free házi kenyér és a Lángos-fánk lisztkeverék volt. Mi minden változatában imádjuk a csigát, úgyhogy kifejezetten örültünk ennek a receptnek.

Hozzávalók:

 

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a langyosra melegített növényi tejet és jól összedolgozzuk.

Szilikon lapon kinyújtjuk, majd olajjal vékonyan lekenjük, megszórjuk a fahéjas édesítős keverékkel, és szorosan feltekerjük.

Kb. másfél ujjnyi vastagra vagdossuk, sütőpapíros tepsire tesszük.

Olajjal vékonyan lekenjük, majd alsó-felső sütéssel 180 fokon kb. 30 perc alatt megsütjük.

Fahéjas csiga

Az eredeti bejegyzést itt tekinthetitek meg: megnézem


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind

Muszaka
Muszaka
Raffaello torta
Raffaello torta