Szállítás 14.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Hamburger buci

Hamburger buci

Annyian, de annyian kértétek a hamburger buci receptjét annak ellenére, hogy már többfélét is közzé tettünk (itt és itt, meg itt), hogy csináltam neki egy külön bejegyzést annak érdekében, hogy könnyebben megtaláljátok. Most éppen az arany kenyér lisztkeverékből készítettem, de érdemes tudnotok, hogy bármelyik kenyérlisztből könnyedén elkészíthetitek a zsemlék receptjei alapján, csak tegyetek hozzá egy kis sörélesztő pelyhet. És ha már itt vagyunk kukkantsátok meg milyen szuper kis növényi hamburgert dobtam össze vele.

HOZZÁVALÓK 4 DARABHOZ:

A bucikhoz:

A bucik tetejére:

  • 10 g növényi margarin olvasztva
  • 5 g szezámmag

ELKÉSZÍTÉS:

Keverjük össze a hozzávalókat (először nemük szerint) és alaposan dolgozzuk össze. Pihentessük 10 percig, majd száraz felületen formázzunk belőle 4 darab egyforma bucit. Kenjük le őket olvasztott margarinnal és szórjuk meg szezámmaggal. Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsin, előmelegített, 190 fokos sütőben süssük készre 50 perc alatt, alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk teljesen kihűlni.

Hamburger buci

Hamburger buci

 
1 darab buci átlagos tápértéke:
266 kcal, 7,4 g zsír, 32,7 g szénhidrát, 16,2 g rost, 10,8 g fehérje

 

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk