Szállítás 14.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Házi mozzarellás tésztasaláta karfiolföllel

Házi mozzarellás tésztasaláta karfiolföllel

Persze tudom, hogy nem minden nap fogtok nekiállni karfiolból krémet és kesudióból mozzarellát gyártani, de akkor ezeket az alapanyagokat csak dobáljátok rá az ételre (mondjuk a karfiolt azért érdemes megpárolni) és gyorsabban készen lesztek. Viszont, ha szeretnétek egy kicsit menőzni a barátok előtt, akkor mutassátok meg nekik, hogy milyen jó kis mozzarellát tudtok kreálni, szerintem le fog esni az álluk, hiszen nem minden háznál szokás készíteni. Sőt én még nem voltam olyan házban, ahol igen. A mai csodához ciroktésztát választottam, hiszen nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy a gluténmentes és vegán diétában is a változatoság a lényeg. Meg hát persze gyönyörködtet is.

 

HOZZÁVALÓK 4 ADAGHOZ:

 

ELKÉSZÍTÉS:

A ciroktésztát főzzük meg a csomagoláson található leírás szerint. A zöldségeket szeleteljük fel és keverjük össze a többi hozzávalóval, majd csorgassuk meg a karfiolkrémmel és díszítsük friss bazsalikommal, házi mozzarellával.

1 adag házi mozzarellás tészta karfiolföllel átlagos tápértéke:
515 kcal, 40,7 g zsír, 29,9 g szénhidrát, 6,9 g rost, 8,2 g fehérje

Házi mozzarellás tésztasaláta karfiolföllel
Házi mozzarellás tésztasaláta karfiolföllel táblázat

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

@edenpremium_hu A házi vegán ‘mozzarella’ elkészítését pedig egy korábbi videónkban megtaláljátok 😊 #edenpremium #veganfood #vegansalad #plantpased #glutenfree #DoritoslaÇıtırdatanLezzetler ♬ Funk It Up - Official Sound Studio

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk