Hólabda 2.

Hólabda 2.

Good After Food Orsi glutén- és cukormentes, vegán hólabdája csodásan fog mutatni az ünnepi asztalon. Mutatjuk hogyan tudod otthon elkészíteni.

Hozzávalók 4 db-hoz

piskótához:

krémhez:

oldalára, tetejére:

  • 1 tábla étcsokoládé
  • 1 tk Eden Premium kókuszolaj
  • kókuszreszelék

Elkészítés

Keverjük össze a hozzávalókat és kanalazzuk szilikonos muffin formákba vagy öntsük sütőpapírral bélelt tepsibe. 180°C-on süssük 15-20 percig. A formában hagyjuk kihűlni.

A krémhez a keményítő kivételével egy főzőedényben forraljuk fel a hozzávalókat, majd keverjük hozzá a keményítőt. Pár perc alatt sűrítsük be. Hűtsük le a krémet.

Ha szükséges, szúrjuk ki 8 db kör alakra a piskótát, 4 piskótának a tetejére kanalazzunk a krémből, tapasszuk össze a másikkal és forgassuk olvasztott csokoládéba, majd hempergessük az oldalát kókuszreszelékbe.

Jó étvágyat kívánunk!


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind

Kürtőskalács
Kürtőskalács
Mangócurry-s szendvics
Mangócurry-s szendvics