Szállítás 14.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Kakaós palacsinta kókuszkrémmel

Kakaós palacsinta kókuszkrémmel

Töredelmesen bevallom készítettem már ennél sokkal ízlésesebb és gusztusosabb édességet, de finomabbat viszont kevésbe. Nálam a palacsinta kategóriában igaz, hogy a túrós és a diós a legnyerőbb, de most ez a kókuszkrémes túlszárnyalt rajtuk. Az, hogy egy gluténmentes, tejmentes és tojásmentes palacsinta ennyire finom is legyen, azt hittem már csak álom marad, de nem. Itt az ékes bizonyíték, kérem szépen. És persze cukor sincs benne, de ez oly’ természetes, hogy majd’ el is felejtettem említeni.

 

HOZZÁVALÓK 5 DARABHOZ:

A palacsintákhoz:

A töltelékhez:

 

ELKÉSZÍTÉS:

A palacsintához botmixerrel keverjük össze a hozzávalókat és vékonyan olajozott, forró (7-es fokozat) serpenyőben (22 cm D) süssünk 5 darab palacsintát. A tészta egyre sűrűbb lesz, szilikonos lapáttal segíthetjük az egyenletes terülést a serpenyőben. Tovább sül, mint a hagyományos változat. Ha ellenálhatatlan vágyat éreztek rá, 10 g mandula itallal lehet hígítani a 3. után. Minden palacsintát fedjünk le, amint elkészültek, majd töltsük meg őket a kókuszkrémmel.

1 darab kakaós palacsinta kókuszkrémmel átlagos tápértéke:
240 kcal, 18,2 g zsír, 14 g szénhidrát amelyből poliolok 1,4 g, 5,4 g rost, 3,7 g rost

1 darab kakaós palacsinta kókuszkrémmel átlagos felszívódó szénhidráttartalma:
12,6 g

Kakaós palacsinta kókuszkrémmel

Kakaós palacsinta kókuszkrémmel táblázat

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk