Kenyér

Kenyér

Hozzávalók:

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat, majd gyúrjuk át alaposan. Alakítsuk vekni formára, majd pihentessük 10 percig. Ezután érdemes 2-3 bevágást ejteni rajta. Előmelegített 190 fokos sütőben szilikonos sütőpapírral bélelt tepsin süssük 70 percig alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk kihűlni, majd szeletelhetjük igény szerint. 

Kenyér

Kenyér

Kenyér

100 g kisült kenyér átlagos tápértéke:

 184 kcal, 1,2 g zsír, 34,6 g szénhidrát, 8,2 g rost, 4,6 g fehérje 

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Jó étvágyat kívánok!


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind

Kürtőskalács
Kürtőskalács
Mangócurry-s szendvics
Mangócurry-s szendvics