Szállítás 14.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Kertész erőleves cérnametélttel

Kertész erőleves cérnametélttel

Hús és csont nélkül mitől lesz erős az erőleves? Hát kérem szépen az erőspaprikától (is)! Hiszen erős, nem? És ez a lényeg. Pont. Mennyei finom egyébként, főleg a cérnametélttel, ami kölesből készült. Erről a szerről elég nehéz leszokni, én maradok függője. Ráadásul tényleg seperc alatt elkészül. Levesrajongók gyertek, mutatom a receptet!

HOZZÁVALÓK 5 ADAGHOZ:

ELKÉSZÍTÉS:

Szeljük karikákra a vöröshagymát és pirítsuk meg olívaolajon. Öntsük fel vízzel, adjuk hozzá a sómentes ételízesítőt, az egész erőspaprikát, a friss petrezselyem levelet, a sáfrányt és a fokhagymát. Forraljuk fel figyelve arra, hogy az paprika ne durranjon szét, kivéve, ha feketeöves versenyzők fogyasztják. Akik tartják magukat az erős ételektől helyettesíthetik tévépaprikával, akkor viszont érdemes félbevágni, mert úgy lesz igazán zamatos. Szűrjük le a levest. A tésztát főzzük meg a leírás szerint és keverjük a forró leveshez. Tálaljuk friss petrezselyem levéllel és erőspaprikával.

Kertész erőleves cérnametélttel

 Kertész erőleves cérnametélttel

1 adag kertész erőleves cérnametélttel átlagos tápértéke:
101 kcal, 3,5 g zsír, 14 g szénhidrát, 1,2 g rost, 2 g fehérje

 

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

 

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk