Ezek a cuki kis nyuszikák elképesztően finomak, hiszen a kesudió mindig minden ételnek fokozza az élvezeti értékét (is). Egy hibájuk van csak, rohamos sebességgel elfogynak, ezért érdemes lehet egyből dupla adaggal kezdeni.
HOZZÁVALÓK:
A kekszhez:
- 125 g Bake-Free linzer lisztkeverék
- 45 g Eden Premium eritrit
- 20 g kókuszolaj folyékony állapotban
- 30 g Eden Premium kesudió
- 90 g langyos víz
- 1 teáskanál vanília aroma
A töltelékhez:
- 80 g Eden Premium kesudió
- 40 g víz
- 15 g Eden Premium eritrit
ELKÉSZÍTÉS:
A töltelékhez egészen egyszerűen csak késes aprítóban dolgozzuk össze a hozzávalókat.
Keverjük össze a hozzávalókat és pihentessük 15 percig. Száraz felületen nyújtsuk ki 0,5 cm vastagra, majd szaggassuk tetszőleges formákra az összes tésztát. Előmelegített 180 fokos sütőben szilikonos sütőpapíros tepsin süssük készre 10 (nem több!) perc alatt alsó-felső sütéssel. Amint kihűltek, töltsük meg őket a töltelékkel és fogyasszuk élvezettel.
A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.