Lángosburger

Lángosburger

A lángos-fánk lisztkeverék az egyik kedvencem a Bake-Free családból, egyszerűen nem tudok betelni vele. Mindig van a konyhámban, nem tudnék meglenni nélküle, főleg hétvégén :). Nem mondom, hogy unom a lángost, de 'kísérletezhetnékem' támadt és ilyenkor hajlamos vagyok a furcsa párosításokra. Amúgy is nagy divat most, így én is elkészítettem a vegán, gluténmentes verziót. Elég kiadós adag, szénhidrát bomba, tegye fel a kezét, aki meg tudja enni az egészet egyszerre J. Nekem a fele is feladta a leckét.

 

Hozzávalók:

Tészta:

Fasírt:

Töltelék:

  • 4 szelet paprika (21 g)
  • 3 szelet paradicsom (56 g)
  • 25 g növényi sajt

 

Elkészítés:

Keverjük össze a fasírt hozzávalóit, hagyjuk állni 5 percig és formázzunk belőle korongot. Forró, bő olajban süssük ki.

Keverjük össze a tészta hozzávalóit is és pihentessük 5 percig. Nyújtsuk ki száraz felületen, halmozzuk rá a zöldségeket, a sajtot és a fasírtot, bugyoláljuk be a tésztával és bő, forró olajban süssük meg mindkét oldalát.

 

Lángosburger

 

A lángosburger átlagos tápértéke:
104,3 g szénhidrát, 20 g rost, 18,5 g fehérje

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.
Jó étvágyat! 

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind

Muszaka
Muszaka
Raffaello torta
Raffaello torta