Kedves Vásárlónk,
eritvia nevű termékünk helyett új édesítőszert, az eritvia MAX-ot forgalmazzuk, mely körülbelül 10 x édesebb, mint a hagyományos cukor. Blogunkon található új, eritvia MAX-szal működő új recepteknél az édesítő eritvia MAX-ként került feltűntetésre. Ezek tökéletesen működnek.  A  régebbi eritviával készült receptek nem működnek eritvia MAX-szal. Nem lehet arányosan helyettesíteni a régit az újjal, mert a receptek folyadékigényei is eltérően változnak az édesítő cseréjével.  A régebbi recepteknél az édesítő eritviaként van feltüntetve és az arányok még akkor sem működnek, ha a link az eritviaMAX-ra visz. Ezeket a recepteket folyamatosan újítjuk és feltöltésre fognak kerülni a friss, működő eritva MAX-szal édesített receptek, addig is szíves türelmeteket kérjük.

Mángoldos köles spagetti

Mángoldos köles spagetti

Pataki Andrea egy egyszerű, ám mégis nagyszerű ételt készített az Eden Premium köles spagettitészta főszereplésével. Köszönjük a receptet!

Hozzávalók:

Elkészítés:

A gyulai kolbászt kevés zsiradékon ropogós karikákra sütjük, majd félre tesszük. A visszamaradt zsiradékba dobjuk a kockára vágott szalonnát és ropogósra sütjük, a kolbász mellé tesszük, a zsiradékban a karikára szelt vöröshagymát megfonnyasztjuk, ráöntjük a pürésített mángodot, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint és össze forraljuk beleforgatjuk a kifőtt spagettit és a tetejére szórjuk a ropogós kolbász karikákat és a szalonnát.

Mángoldos köles spagetti

Jó étvágyat kívánok!


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.