Kedves Vásárlónk,
eritvia nevű termékünk helyett új édesítőszert, az eritvia MAX-ot forgalmazzuk, mely körülbelül 10 x édesebb, mint a hagyományos cukor. Blogunkon található új, eritvia MAX-szal működő új recepteknél az édesítő eritvia MAX-ként került feltűntetésre. Ezek tökéletesen működnek.  A  régebbi eritviával készült receptek nem működnek eritvia MAX-szal. Nem lehet arányosan helyettesíteni a régit az újjal, mert a receptek folyadékigényei is eltérően változnak az édesítő cseréjével.  A régebbi recepteknél az édesítő eritviaként van feltüntetve és az arányok még akkor sem működnek, ha a link az eritviaMAX-ra visz. Ezeket a recepteket folyamatosan újítjuk és feltöltésre fognak kerülni a friss, működő eritva MAX-szal édesített receptek, addig is szíves türelmeteket kérjük.

Narancsos bukta (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes)

Narancsos bukta (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes)

Mona ezúttal egy hagyományos édességet készített el nekünk; a lekváros buktát  Ehhez a recepthez a kelt tészta és a szénhidrátcsökkentett kenyér liszteket használta.

Hozzávalók:

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és alaposan összedolgozzuk.

Barna rizslisztes lapon átgyúrjuk, majd téglalap alakba kinyújtjuk.

8 részre vágjuk, mindegyikbe lekvárt teszünk.

A hosszabb oldalról behajtjuk, majd a rövidebb oldalról feltekerjük.

Sütőpapíros tepsibe tesszük, majd 180 fokon kb. 35-40 perc alatt megsütjük.

Narancsos bukta

Narancsos bukta

Jó étvágyat!

Mona eredeti bejegyzését ITT olvashatjátok: 


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.