Narancsos bukta (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes)

Narancsos bukta (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes)

Mona ezúttal egy hagyományos édességet készített el nekünk; a lekváros buktát  Ehhez a recepthez a kelt tészta és a szénhidrátcsökkentett kenyér liszteket használta.

Hozzávalók:

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és alaposan összedolgozzuk.

Barna rizslisztes lapon átgyúrjuk, majd téglalap alakba kinyújtjuk.

8 részre vágjuk, mindegyikbe lekvárt teszünk.

A hosszabb oldalról behajtjuk, majd a rövidebb oldalról feltekerjük.

Sütőpapíros tepsibe tesszük, majd 180 fokon kb. 35-40 perc alatt megsütjük.

Narancsos bukta

Narancsos bukta

Jó étvágyat!

Mona eredeti bejegyzését ITT olvashatjátok: 


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind

Muszaka
Muszaka
Raffaello torta
Raffaello torta