Szállítás 14.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

(Nem)tojásos krumpli

(Nem)tojásos krumpli

Azaz sültkrumpli növényi rántottával. Azt mondom nektek, hogy aki vágyik egy igazi hagyományos kalóriadús ételre, akkor próbálja ki, mert ez a két fogás együtt olyan ütős, hogy szinte hihetetlen.
Infók: A növényi rántotta sokkal tovább sül, mint a hagyományos és az állaga is más lesz, viszont brutál jól hozza az érzést. A fekete sót ki ne hagyjátok, mert az a lényege, nélküle nem kapjátok meg azt, amit vártok tőle.

HOZZÁVALÓK 2 ADAGHOZ:

ELKÉSZÍTÉS:

A meghámozott és kockára vágott burgonyát főzzük meg sós, babérleveles vízben. Amint kihűlt pirítsuk meg alaposan forró kókuszolajon és tegyük félre. Az apróra vágott hagymát és fokhagymát pirítsuk meg kókuszolajon, majd tegyük hozzá az apróra vágott tvpaprikát is. A borsófehérje granulátumot áztassuk be háromszoros mennyiségű sós, forró vízbe és hagyjuk állni. A csicseriborsó lisztet keverjük össze a vízzel, ízlés szerint fekete sóval és amikor a paprika megpuhult öntsük hozzá és süssük meg, mint a tojásrántottát. Sokkal tovább sül, mint a hagyományos és az állaga is más lesz, de ne ijedjetek meg tőle, jó cucc. Amikor alaposan átsült, keverjük hozzá a burgonyát és pirítsuk össze. A borsófehérje granulátumból nyomkodjuk ki a vizet és forró kókuszolajon pirítsuk meg. A végén locsoljuk meg füstaromával. Tálaljuk a tojásos krumplira szórva.

(Nem) tojásos krumpli

Nem tojásos krumpli

1 adag (nem)tojásos krumpli átlagos tápértéke:
384 kcal, 21,8 g zsír, 34,3 g szénhidrát, 3,7 g rost, 8,3 g rost

 

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk