Receptek Kristóffal: Batátás Gnocchi Pestoval

Receptek Kristóffal: Batátás Gnocchi Pestoval

Hozzávalók 2 adaghoz:

A pestohoz:

  • 50 g Eden Premium blansírozott mandula
  • Eden Premium gluténmentes sörélesztő pehely (körülbelül 20 g)
  • olívaolaj (körülbelül 100 ml)
  • kókuszkrém
  • friss bazsalikom
  • pár csepp citromlé
  • csipet Eden Premium eritrit
  • Eden Premium Himalája só, feketebors, fokhagyma ízlés szerint

 

A gnocchihoz:

  • főtt batáta
  • Bake-Free nokedli lisztkeverék
  • Eden Premium Himlája só ízlés szerint

 

A díszítéshez és a salátához:

  • koktélparadicsom
  • rukkola
  • főtt kukorica
  • pár csepp olívaolaj
  • csipet Eden Premium gluténmentes sörélesző pehely

 

Elkészítés:

Keverjük össze a főtt, tört batátát sóval és annyi lisztkeverékkel, amennyit felvesz, majd lisztezett felületen szaggassuk gnocchi formára és lobogó vízben főzzük addig, amíg fel nem jönnek a víz tetejére (körülbelül 2 perc). Hideg vízzel öblítsük át. A pesto hozzávalóit turmixoljuk össze (ha szükséges hígítsuk tovább kókuszkrémmel), keverjük össze a kifőtt gnocchival és díszítsük ízlés szerint. A kukoricát keverjük össze a sörélesztő pehellyel és az olívaolajjal, csipet sóval.

 

 

Steiner Kristóf Batátás gnocchi pestóval
Steiner Kristóf lisztezik

 


1 megjegyzés


  • Orsi

    Kedves Kristóf!
    Csak a gyengébbek kedvéért, mint én, lehetne mennyiségeket is írni a hozzávalókhoz? ;D

    Köszi, Orsi


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind