Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Roppanós lapkenyér

Roppanós lapkenyér

Mindig is nagyon szerettem ezeket a ropogós kenyérféléket, imádom harsogva ropogtatni a fogaim közt, nekem ez külön élmény, jól rá is dolgozok rágás közben, hogy minél hangosabb legyek vele. Persze ezt a környezetem nem mindig tolerálja, úgyhogy ezek a pillanatok csakis az enyémek, egyedül ezzel az ínycsiklandó finomsággal. Nemcsak fincsi ropogtatnivalóként állja meg a helyét a Bake-Free roppanós lapkenyér, de akár fogyókúrába is beilleszthető. Ez a nasi is lassú felszívódású szénhidrátokból áll.  Ezzel a recepttel most el is indult a fantáziám, jaj nektek, itt kérem szépen áradat lesz az újdonságokból, készüljetek!

 

Hozzávalók:

 

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat és pihentessük 5 percig. Szilikonos sütőpapíron nyújtsuk 2-3 mm vastagságúra. Szeljük fel tetszőleges formára (én 14 darab 11x8 cm-es téglalapra szeltem) és szurkáljuk meg villával, vagy saslik pálcával. Előmelegített 200 fokos sütőben légkeveréssel süssük 10 percig.

 

Ropanós lapkenyér

Roppanós lapkenyér táblázat

1 darab roppanós lapkenyér átlagos tápértéke:
49 kcal, 2 g zsír, 6,2 g szénhidrát, 1 g rost, 0,9 g fehérje
A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.
Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.
Jó nasizást kívánok!

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk