Sajtos-mandulás rúd

Sajtos-mandulás rúd

Annyira, de annyira finom, és puha lett, hogy alig tudtam abbahagyni. Amióta elkészültek a Bake-Free lisztkeverékek elég nagy bajban vagyok a szénhidrát adagjaim betartásával. Nem azért, hogy dicsérjem magam, de az elmúlt közel 4 év alatt (de lehet, hogy előtte sem) nem sütöttem-főztem ilyen finomságokat. Most már nagyon nehezen tudom megállni, hogy ne egyem belőlük degeszre magam. Önuralom kérem, önuralom!

Hozzávalók:

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat és száraz felületetn nyújtsuk pár mm vastagságú táglalap formára (nekem 22x16 cm lett). Szórjuk meg a reszelt sajttal és szeleteljük egyforma darabokra (nekem 27 db lett). Tegyük szilikonos sütőpapírral kibélelt tepsibe és előmelegített 180 fokos sütőben süssük készre 10 perc alatt alsó-felső sütéssel.

 Sajtos-mandulás rúd

1 darab, a recept alapján elkészített sajtos rúd átlagos tápértéke:

24 kcal, 1,2 g zsír, 2,4 g szénhidrát, 0,4 g rost, 0,5 g fehérje

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke (jelen esetben a növényi sajté), ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Jó étvágyat kívánok!


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind

Muszaka
Muszaka
Raffaello torta
Raffaello torta