Szállítás 14.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Sült zöldséges tészta

Sült zöldséges tészta

Egy növényi étrendendes hűtőben minden esetben megtalálható alap zöldségekből készítettem el pofon egyszerűen és villámgyorsan ezt a remekművet. A legújabb üdvöskéink egyikével tálaltam, hogy mindenki meg legyen elégedve a fehérjetartalommal is. Ennyi zamat egy tányéron, csak is jó lehet.

 

HOZZÁVALÓK 2 ADAGHOZ:

 

ELKÉSZÍTÉS:

Vágjuk fel apróra a zöldségeket és kókuszolajon pirítsuk meg őket alaposan, először a paprikákat, majd a szárzellert és utána jöhet a többi (én a sárgarépát zöldséghámozó segítségével csíkoztam fel). Fűszerezzük, szórjuk meg sörélesztő pehellyel. A tésztát főzzük meg a leírás szerint és tálaljuk a zöldségekkel, díszítsük friss bazsalikom levéllel, majd locsoljuk meg pici olívaolajjal.

1 adag sült zöldséges tészta átlagos tápértéke:
449 kcal, 13,9 g zsír, 58,8 g szénhidrát, 17 g rost, 20,3 g fehérje




A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

@edenpremium_hu Gluténmentes sült zöldséges tészta 🤩 #glutenfree #glutenfreepasta #edenpremium ♬ Vibes - ZHRMusic

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk