Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Színes linzer falevelek

Színes linzer falevelek

Csodálatos őszi köntösbe öltöztettem a linzer lisztkeveréket. Olyan messze repített a mesék birodalmában, hogy hetedhét határon is túlballagtam ahhoz, hogy ezt a hangulatot meg tudjam osztani most veletek. Elő a gyerekekkel és jöhet a gyurmázás! Roppant módon fogják élvezni, ebben biztos vagyok.

 

HOZZÁVALÓK:

 

ELKÉSZÍTÉS:

Az ételfesték kivételével keverjük össze a hozzávalókat (először külön nemük szerint), majd osszuk a tésztát 3 egyforma részre és dolgozzuk össze az egyiket a piros, a másikat a zöld, a harmadikat pedig a sárga ételfestékkel alaposan. Szaggassuk ki őket levél alakú formával és tegyük szilikonos sütőpapírral bélelt tepsire. Előmelegített 180 fokos sütőben süssük készre 10 perc alatt alsó-felső sütéssel. Nekem 31 darab linzerem lett.

Az egész adag (31 darab) színes falevél linzer átlagos tápértéke:
808 kcal, 40,6 g zsír, 89,9 g szénhidrát amelyből poliolok 4 g, 15,1 g rost, 18,9 g fehérje

Az egész adag (31 darab) színes falevél linzer átlagos felszívódó szénhidráttartalma:
85,9 g

Színes linzer falevelek
Színes linzer falevelek táblázat

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk