(Nem)tojásos krumpli
Azaz sültkrumpli növényi rántottával. Azt mondom nektek, hogy aki vágyik egy igazi hagyományos kalóriadús ételre, akkor próbálja ki, mert ez a két fogás együtt olyan ütős, hogy szinte hihetetlen.Infók: A...
Azaz sültkrumpli növényi rántottával. Azt mondom nektek, hogy aki vágyik egy igazi hagyományos kalóriadús ételre, akkor próbálja ki, mert ez a két fogás együtt olyan ütős, hogy szinte hihetetlen.Infók: A...
Majdnem, de mondom csak majdnem krumpligombóc levest készítettem. Létezik egy hasonló fogás, ez pedig nem más, mint a pázmándi gombócgulyás. Nem is kell túlmagyaráznom szerintem, a neve mindent elárul és...
A magyar konyha egyik klasszikusát, a hentes tokány növényi változatát készítettem el, ikonikusan szarvacska tésztával tálalva, mivel ez a párosítás szent és sérthetetlen. Persze hajlítható vagyok, ha nokedliről van szó,...
Nyár idéző hangulat egy kis ínycsiklandó mangós curry-vel. Mindezt egy fantasztikus szendvicsbe csomagoltuk bele.
Egyszerűen képtelen lennék egy ilyen csodás ételt, mint az avokádó hő kezelni, soha nem is teszem, hiszen annyira, de annyira kár lenne érte. Éppen ezért nyers szószt készítettem belőle a...
Igazán olaszos hangulatot varázsoltam a konyhába ezzel a mennyei tésztaétellel, hiszen a szerelmese vagyok a táj gasztronómiájának.
Mára egy fergeteges növényi fogást készítettem zamatos paradicsommal, ízletes padlizsánnal, valamint borsófehérjével gazdagított kölestésztával.
Gluténmentes puha sportkenyér lisztkeverékhez készült alapreceptek sütőporos és élesztős változatban is.
Ismét a marokkói konyhába invitállak titeket egy fantasztikus padlizsános fogásra. Elképesztően izgalmas fűszerezést használtam, szerintem le fog venni a lábatokról, ha kipróbáljátok. Én kezdek ráérezni erre a stílusra, igazán hálás...
Én, mint leves rajongó, ma egy ultragyors, tartalmas recepttel jelentkezem, gondolván a rohanó hétköznapokra. Majdnem önműködő, mert csak fel kell tenni, a többit elvégzi maga. Imádom.
Annyira vágytam már erre a levesre, hogy el sem tudom mondani. Bitang egyszerű és nagyon finom. Kicsit hasonlít az ajvárra, mégis más a hangulata.
A marokkói konyha egyik méltán dicsért fogását készítettem el, melyhez tökéletesen illik a gluténmentes tészta, annak vöröslencse tartalma miatt is.
A mai csodához ciroktésztát választottam, hiszen nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy a gluténmentes és vegán diétában is a változatoság a lényeg. Meg hát persze gyönyörködtet is.