Kesudiós nyuszikeksz
Ezek a cuki kis nyuszikák elképesztően finomak, hiszen a kesudió mindig minden ételnek fokozza az élvezeti értékét (is). Egy hibájuk van csak, rohamos sebességgel elfogynak, ezért érdemes lehet egyből dupla...
Ezek a cuki kis nyuszikák elképesztően finomak, hiszen a kesudió mindig minden ételnek fokozza az élvezeti értékét (is). Egy hibájuk van csak, rohamos sebességgel elfogynak, ezért érdemes lehet egyből dupla...
Gyermeksarok rovatunkban új recepttel jelentkezünk, melynek elkészítése közben a feje tetejére állítottuk a konyhát, ami így van rendben, hiszen mutassatok csak 1 szuperanyut, aki, mint ahogyan a nagykönyvben meg van...
Annyira egyszerű, mint a pont, mégis magával ragadó kombinációk és színek teszik olyan zamatossá ezt az ételt, hogy képtelen leszel ellenállni egy következő adagnak. Gluténmentes és 100 % növényi összetevőkből...
Az idei első napsugarak adtak ihletet ennek a citromos csodának az elkészítéséhez és annyira jól sikerült, hogy még a korai tulipánok is dalra fakadtak látványuktól. Most már lehet várni a...
Hús és csont nélkül mitől lesz erős az erőleves? Hát kérem szépen az erőspaprikától (is)! Hiszen erős, nem? És ez a lényeg. Pont. Mennyei finom egyébként, főleg a cérnametélttel, ami...
Melyik volt előbb a nokedli vagy a galuska? Melyik a helyes? Mindkettő. Egyes elméletek szerint maga a tészta ugyan az, a különbség az elkészítés módjában lakozik. Előbbi szaggatóval, utóbbi deszkáról...
Ha már pizza, akkor legyen különleges. A feltétet annyiféleképpen elkészítettem az elmúlt időkben, hogy felsorolni is képtelenség, ezért huncutkodtam kicsit a formákkal inkább, hátha kapós lesz az ötlet a szerelem...
Csodálatos őszi köntösbe öltöztettem a linzer lisztkeveréket. Olyan messze repített a mesék birodalmában, hogy hetedhét határon is túlballagtam ahhoz, hogy ezt a hangulatot meg tudjam osztani most veletek. Elő a...
Azaz sültkrumpli növényi rántottával. Azt mondom nektek, hogy aki vágyik egy igazi hagyományos kalóriadús ételre, akkor próbálja ki, mert ez a két fogás együtt olyan ütős, hogy szinte hihetetlen.Infók: A...
Addig furfangoskodtam, amíg a sütőtököt és a gesztenyét egy tányérra varázsoltam. Annyira guszta és frappáns szövetségük lett ez a csicseriborsóval, hogy elképesztő. És garantálhatom, amilyen jól néz ki olyan finom...
A magyar konyha egyik klasszikusát, a hentes tokány növényi változatát készítettem el, ikonikusan szarvacska tésztával tálalva, mivel ez a párosítás szent és sérthetetlen. Persze hajlítható vagyok, ha nokedliről van szó,...
Egyszerűen képtelen lennék egy ilyen csodás ételt, mint az avokádó hő kezelni, soha nem is teszem, hiszen annyira, de annyira kár lenne érte. Éppen ezért nyers szószt készítettem belőle a...
Igazán olaszos hangulatot varázsoltam a konyhába ezzel a mennyei tésztaétellel, hiszen a szerelmese vagyok a táj gasztronómiájának.