Kedves Vásárlónk,
eritvia nevű termékünk helyett új édesítőszert, az eritvia MAX-ot forgalmazzuk, mely körülbelül 10 x édesebb, mint a hagyományos cukor. Blogunkon található új, eritvia MAX-szal működő új recepteknél az édesítő eritvia MAX-ként került feltűntetésre. Ezek tökéletesen működnek.  A  régebbi eritviával készült receptek nem működnek eritvia MAX-szal. Nem lehet arányosan helyettesíteni a régit az újjal, mert a receptek folyadékigényei is eltérően változnak az édesítő cseréjével.  A régebbi recepteknél az édesítő eritviaként van feltüntetve és az arányok még akkor sem működnek, ha a link az eritviaMAX-ra visz. Ezeket a recepteket folyamatosan újítjuk és feltöltésre fognak kerülni a friss, működő eritva MAX-szal édesített receptek, addig is szíves türelmeteket kérjük.

Teasüti

Teasüti

Ez a sütemény a véletlen műve, hiszen egyáltalán nem annak indult, ami lett belőle. Eredetileg képviselő fánkot szerettem volna sütni, de sehogy sem akart összejönni a tészta. Bosszús voltam egy kicsit, aztán mégis megkóstoltam a szétfolyt, elterült tésztát. Nagyon ízlett! Ezek a kis „balesetek” sokszor valami szuper dolgot eredményeznek. Ez is azt bizonyítja, hogy sosem szabad feladni.

Hozzávalók:

  • 145 g fánk liszt
  • 15 g vaj
  • 50 eritvia
  • 70 g tej
  • 2 darab tojás
  • vanília aroma
  • fél tasak sütőpor

Elkészítés:

Szétválasztottam a tojásokat és felvertem a fehérjét. A sárgáját összekevertem a többi hozzávalóval, beleforgattam a felvert fehérjébe és habzsákból kinyomkodtam tepsire. 20 percig sütöttem (180 fok).


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.