Kedves Vásárlónk,
eritvia nevű termékünk helyett új édesítőszert, az eritvia MAX-ot forgalmazzuk, mely körülbelül 10 x édesebb, mint a hagyományos cukor. Blogunkon található új, eritvia MAX-szal működő új recepteknél az édesítő eritvia MAX-ként került feltűntetésre. Ezek tökéletesen működnek.  A  régebbi eritviával készült receptek nem működnek eritvia MAX-szal. Nem lehet arányosan helyettesíteni a régit az újjal, mert a receptek folyadékigényei is eltérően változnak az édesítő cseréjével.  A régebbi recepteknél az édesítő eritviaként van feltüntetve és az arányok még akkor sem működnek, ha a link az eritviaMAX-ra visz. Ezeket a recepteket folyamatosan újítjuk és feltöltésre fognak kerülni a friss, működő eritva MAX-szal édesített receptek, addig is szíves türelmeteket kérjük.

Töltött habos fánk

Töltött habos fánk

A fánkot nem lehet megunni. Minden formájában és változatában szeretnivaló. Mona ebben mélyen egyetért velünk és szerencsére nem is rest újabb és szuperebb fánkvariációkat kreálni nekünk. Most egy szuper töltött változatot készített.

Hozzávalók:

Töltelék:
  • 5 dl növényi tejszín
  • 1 ek vanília aroma
  • ízlés szerint édesítő
  • Tetejére :
  • Olvasztott mentes csokoládé
  • + olaj a sütéshez

 

Elkészítés:

A lisztet és az édesítőt elkeverjük, majd hozzáadjuk a rizstejet és a vanília aromát, jól eldolgozzuk.

Majd szilikon lapon kinyújtjuk és szaggatjuk.

Forró olajban kisütjük.

A tejszínt kemény habbá verjük az édesítővel és a vanília aromával.

Majd a fánkok felét olvasztott csokiba mártjuk, majd az alsó részre ráteszünk a habból, és jön rá a csokis tető. Majd megint egy kis csokival leöntjük.

Habos töltött fánk


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.