Tripla csokis fánkok

Tripla csokis fánkok

Tripla csokis fánkok (glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán)

Hozzávalók:

  • 30 dkg Bake Free lángos – fánk lisztkeverék
  • 2 ek édesítő (1:4)
  • 6 g holland kakaópor
  • 8,5 dkg mentes csokoládé ( darabolva)
  • kb. 3,1 dl víz
  • + olvasztott csoki a forgatáshoz
  • + holland kakaópor porédesítővel elkeverve
  • + olaj a sütéshez

 

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet. Jól összedolgozzuk, majd kis golyókat formázunk a tésztából.

Forró olajban kisütjük, majd olvasztott csokiba mártjuk a felét, és beleforgatjuk a kakaóporos édesítőbe.

 

Triplacsokis fánkok

 


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind