Szállítás 14.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Újabb tészta érkezik az Eden Premiumhoz!

Újabb tészta érkezik az Eden Premiumhoz!

Harsogjanak azok a bizonyos harsonák, hiszen egy újabb szuper újdonsággal jelentkezünk nektek. El tudjátok hinni, hogy ennyi remek hírt jelentsünk be ilyen rövid időn belül? Mi is alig-alig! Nap, mint nap azon dolgozunk, hogy olyan termékeket és hozzájuk tartozó recepteket készítsünk Nektek, amivel megkönnyíthetjük a mindennapját minden vásárlónknak.

Úgy sejtjük, a cikknek ehhez a szakaszához érve már mindenkit az foglalkoztat, hogy mivel is készültünk. A címből már sejthetitek, hogy a hír valamilyen tésztával kapcsolatos. Nos, nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy mostantól egy új formájú tésztát is üdvözölhettek a kínálatunkban. Régóta szerettük volna már elkészíteni, sokan is kértétek tőlünk. Ez a tészta nem más, mint a…*dobpergés* *dobpergés*

„Kölestészta kiskagyló” –  A tökéletes gluténmentes levesbetét

Kölestészta Kiskagyló

A tésztarajongók nagy örömére egy új formájú glutén-, tej-, tojás-, szójamentes és 100%-ban növényi alapú kölestésztát hoztunk el a választékunkba. Már nem csak orsó, penne, spagetti, cérna- és szélesmetélt közül tudtok szemezgetni. Ez a tésztaforma ideális választás lesz például a levesekhez, így gazdagítva az ételt.

De miért válaszd az Eden Premium kölestésztát, ha eddig még nem tetted?

  • Remek alternatíva lehet, ha olyan ételt szeretnél csinálni, ami nem csak, hogy gyorsan elkészíthető, de emellett laktató és isteni is. A kölestésztát mindössze 2-4 perc alatt készre tudod főzni.
  • Az Eden Premium tésztái egytől-egyig 100%-ban Vegán termékek.
  • Kedvedre találsz mindenféle formájút, az éppen aktuális ételedhez illeszkedőt. Hiszen van spagetti, orsó, penne, széles-és cérnametélt ÉS most már kagyló alakú is.
  • Ha a forma nem volna elég különböző ízesítéseket is találsz, ha pikánsabb hangulatban vagy és esetleg kicsit az extrább változatokat kedvelnéd. Chili, Gyömbér-koriander, paradicsom-rozmaring és petrezselyem-fokhagyma, erdei gombás és feketeborsos közül válogathatsz.

Jöjjenek hát azok a levesek, illetve minden olyan étel, amibe apró szemű tésztát tennél! Nincs megállás! Ha kedvet kaptál főzőcskézni, íme nézz szét a blogunkon!

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk