Vaníliasodó

Vaníliasodó

Hozzávalók:

Elkészítés:

A kölesliszten és az eritriten kívül keverjük el az összes hozzávalót és szedjünk ki egy kis tálba körülbelül  1,5 dl-t. A többiben keverjük el az eritritet és tegyük fel főni. Amikor felforrt a kis tálban keverjük össze a köles lisztet a hideg folyadékkal csomómentesre, majd öntsük a többihez és folyamatos kevergetés mellett főzzük sűrűre.

Az egész adag átlagos tápértéke:
285 kcal, 24,4 g zsír, 52,8 g szénhidrát amelyből poliolok 39,9 g, 0,6 g rost, 1 g fehérje

Az egész adag átlagos felszívódó szénhidráttartalma: 12,9 g


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind

Kürtőskalács
Kürtőskalács
Mangócurry-s szendvics
Mangócurry-s szendvics