Vegán székelykáposzta (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

Vegán székelykáposzta (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

Mona is elkészítette a maga igazi magyaros ízvilágú székelykáposztáját. A borsófehérje kocka kiválóan megállja a helyét az ilyen ételekben.

 

Hozzávalók:

 

Elkészítés:

A borsófehérje kockát beáztatjuk a 3 dl meleg vízbe.

A paprikát megmossuk apróra vágjuk (itt hagymát is, annak, aki fogyaszthatja).

A paprikát megpirítjuk az olajon, hozzáadjuk a fűszereket, sót, babérlevelet, összekeverjük.

Majd hozzáadjuk a borsófehérjét, elkeverjük.

Majd hozzáadjuk az előzőleg jól átmosott káposztát, összekeverjük és felöntjük vízzel, majd készre főzzük.

 

Székelykáposzta


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind

Kürtőskalács
Kürtőskalács
Mangócurry-s szendvics
Mangócurry-s szendvics