Kedves Vásárlónk,
eritvia nevű termékünk helyett új édesítőszert, az eritvia MAX-ot forgalmazzuk, mely körülbelül 10 x édesebb, mint a hagyományos cukor. Blogunkon található új, eritvia MAX-szal működő új recepteknél az édesítő eritvia MAX-ként került feltűntetésre. Ezek tökéletesen működnek.  A  régebbi eritviával készült receptek nem működnek eritvia MAX-szal. Nem lehet arányosan helyettesíteni a régit az újjal, mert a receptek folyadékigényei is eltérően változnak az édesítő cseréjével.  A régebbi recepteknél az édesítő eritviaként van feltüntetve és az arányok még akkor sem működnek, ha a link az eritviaMAX-ra visz. Ezeket a recepteket folyamatosan újítjuk és feltöltésre fognak kerülni a friss, működő eritva MAX-szal édesített receptek, addig is szíves türelmeteket kérjük.

Zöldfűszeres lenmagos bagett

Zöldfűszeres lenmagos bagett

Mona újabb finomságot alkotott, melyben a főszereplő a szénhidrátcsökkentett és a házi kenyér lisztkeverék volt. A tésztát finom zöldfűszerekkel bolondította meg, ami szerintünk nagyon jót tett neki. Próbáljátok ki ezt a finom bagett receptet ti is.

 

Hozzávalók:

 

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet.

Jó alaposan kidolgozzuk.

Ezután 4 részre osztjuk, és bagetteket formázunk belőlük.

Bagett sütőformára tesszük őket, majd olajjal vékonyan lekenjük.

180 fokon körülbelül 45-50 perc alatt megsütjük.

 

Zöldfűszeres lenmagos bagett

 

Jó étvágyat!

Az eredeti receptet Mona blogján találod 

Itt


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.