Mivel lepd meg szeretett nődet nőnap alkalmából?

Ez a cikk most kifejezetten a férfi olvasóinknak íródott, ezért uraim figyelem! Összeszedtünk pár ötletet, amivel szebbé teheted a téged körülvevő nők napját.

A nemzetközi nőnapot 1948 óta ünnepeljük Magyarországon. Eredetileg a nők egyenjogúságának, szabad munkavállalásának és választójogának megemlékezésére volt hivatott ez a nap. A nők jogai és a nemzetközi béke napját 1977-ben tette hivatalos ünneppé az ENSZ-közgyűlés. Mára már politikai tartalmát és jelentőségét kissé elvesztette ez az ünnep, a legtöbben kedveskedéssel és virággal köszöntik ilyenkor nőismerőseiket.

Mi az, amivel ezen a szép napon a kedvében járhatsz nőtársadnak?

  • Nyisd ki az ajtót előtte (ez a gesztus mindenkinek jól esik, és egyáltalán nem igényel nagy erőfeszítést).
  • Egy-két kedves szóval csodákat lehet elérni. Dicsérd meg a haját, a ruháját, esetleg az ékszereit. Hidd el, igazán jó kedvre deríted ezzel.
  • Ha teheted, főzz neki kedveskedésből kávét/teát.
  • A párodnak készíts egy finom fürdőt. Egy hosszú, fárasztó nap után egyszerűen szuper érzés lesz neki lazítani a vízben.
  • Hagyj neki kedves üzenetet az íróasztalán/táskájában/ hűtőszekrényen. Ezzel a kis aprósággal biztosan mosolyt varázsolsz az arcára.
  • Mi lenne, ha ma Te főznél valami finomat? Nem kell nagy „ördöngösségre” gondolni, vannak egészen egyszerű és mégis egészséges fogások, amiket könnyűszerrel el tudsz Te is készíteni a szeretett nődnek. Hoztunk két ötletet, amellyel tuti a siker:

Biztosan minden egyes napon szeretettel és megbecsüléssel fordulsz nőismerőseid felé, a Nemzetközi nőnapon azonban különösen jól esik a hölgyeknek a figyelem. Ezekkel a kis apró gesztusokkal biztosan derűssé teheted a kedvüket.

Ha nőként olvastad el ezt a cikket és tetszett, küldd tovább férfiismerőseidnek, hogy egy kis iránymutatást kaphassanak!

Nagyon boldog nőnapot kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós email címet.

Menü