Együtt a szép álmokért! 2018

Segíts, hogy jót aludhassanak!

“Számomra és a hozzám hasonló emberek számára a melegség maga az élet. Minél több melegséget adunk egymásnak, annál több melegség, annál több élet lesz bennünk.” 

Osho

A Reménysugár Alapítványról

“Az Alapítvány azzal a céllal alakult meg 1996-ban, hogy a Dél-Magyarországon kezelt leukémiás és daganatos gyermekeket segítse. Az egyik szülő az alapító: Lukács János, aki gyermeke betegsége kapcsán tapasztalta az ezzel járó rettegést, kiszolgáltatottságot, a nem megfelelő körülményeket. Ebben a betegségben szenvedő gyermekeket Magyarországon, a Dél-alföldi régióban csak Szegeden, a Gyermekklinikán kezelnek. Három megye betegei kerülnek ide: Csongrád, Bács-Kiskun, Békés. Alapítványunk küldetése: A kezelt gyermekek és szülei komfortjának biztosításához és ellátásához szükséges berendezések és műszerek megvásárlására fordítjuk a támogatásukat!”

Forrás: @remenysugarszeged Facebook oldala

Együtt a szép álmokért! 2018
Együtt a szép álmokért! 2018

Az átadás

Nagyon nagy örömünkre szolgált, hogy egy ilyen nagyszerű alapítványt segíthettünk!
Minden egyes itt dolgozó szívét-lelkét beleadva végzi mindennapos munkáját és nagyszerű volt látni, hogy igazán jó helyre került az összegyűjtött összeg. Ezért köszönjük mindazoknak, akik termékvásárlásukkal hozzájárultak kampányunk sikeréhez.

Erdős Anita alapítványi ügyvivő és dr. Kovács Dénes a Reménysugár alapítvány kuratóriumi elnöke készségesen vezettek minket körbe és meséltek az alapítvány és az osztály működéséről. Mi egy családias jellegű cég vagyunk, mégis olyan nagy cégek mögé állhattunk be a sorba az adományozásban, mint a Mol Pick Szeged, vagy a K&H. Reméljük, hogy a jövőben is tudjuk segíteni az osztály munkáját.

Még egyszer köszönjük minden egyes vásárlónknak!

Kiemelt Partnereink:

VitacentrumEger

Natur Porta BioboltHajdúböszörmény

BiopatikaNyíregyháza

Fitt MarketDebrecen

CaprixSzentes

Fitt Makk egészségKalocsa

Fittfood StoreSopron

Diéta La-land-Csoki Vár Sárvár

Mentha Patika Komárom

Rózsás Biobolt Siófok

MediLine Nagykereskedés és Diszkontáruház – Budapest

Együtt a szép álmokért! 2018

Bijó SzakáruházBudapest

Együtt a szép álmokért! 2018
Menü