A recept készítője: Patócs Sándor Gábor

Hozzávalók:

Elkészítés:

A hozzávalókat alaposan keverd össze. Add hozzá első körben a 200 g vizet, majd kezd el átgyúrni a tésztát, ha szükségesnek látod, adj hozzá további vizet, gyúrd újra. Hagyd a tésztát pár percig pihenni. Nyújtsd ki a tésztát vékony téglalap alakúra.

A tésztalapot vágd hosszú, keskeny háromszögekre, helyezd el rajta az áfonyát, majd tekerd fel a szélesebb végüktől indulva. Szilikonos sütőpapíron, előmelegített sütőben, 180 fokon alsó-felső sütéssel kb 40 perc alatt készre sül. A sütési idő sütőnként eltérhet. (A tetejét akár barack lekvárral is megkenhetjük, így szebb színe lesz tőle).

Átlagos tápérték (áfonya nélkül):

SzénhidrátFehérjeZsírKalória
100 g linzer liszt60,9 g10 g3,6 g341 kcal
60 g gluténm. zabliszt33,6 g8,4 g4,14 g219 kcal
20 g kókuszolaj0 g0 g19,98 g176,75 kcal
Összesen:               94,5 g18,4 g27,72 g736,75 kcal

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós email címet.

Menü