A recept készítője: Patócs Sándor Gábor

Hozzávalók:

  • 150 g Bake-Free szénhidrát csökkentett lisztkeverék
  • 20 g sörélesztőpehely
  • 30 g napraforgómag
  • 3 g só
  • 220 g víz
  • 50 g magkeverék
  • kókuszolaj

Elkészítés:

A száraz hozzávalókat a magkeverék kivételével alaposan keverd el, majd add hozzá a vizet és alaposan gyúrd át a tésztát.  3-4 mm vékonyra nyújtsd ki.  A tetejét kend be vékonyan kókuszolajjal, majd szórd meg a magkeverékkel. (enyhén érdemes belenyomkodni, hogy szeletelésnél ne potyogjon ki). Vágd egyenlő szeletekre. Előmelegített sütőben 180 fokon 30 perc alatt készre sül. A sütési idő sütőnként eltérhet. Ha már érzésre kemény a teteje akkor biztosan elkészült.

Átlagos tápérték:

SzénhidrátFehérjeZsírKalória
150 g ch csökkentett lisztkeverék75 g12,3 g5,25 g472,5 kcal
20 g sörélesztőpehely1,8 g9,4 g0,96 g64 kcal
50 g magkeverék14,95 g8,7 g23,2 g308 kcal
30 g napraforgómag3,4 g6,2 g15,4 g175 kcal
Összesen: 95,15 g36,6 g44,81 g1019,5 kcal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós email címet.

Menü