Vegán sajtos-snidlinges pogácsa

A receptet készítette: Patócs Sándor Gábor

Hozzávalók:

Elkészítés:

Keverjük össze az összes hozzávalót (hagyjunk ki egy kis reszelt sajtot a szóráshoz), gyúrjuk alaposan át és pihentessük 10 percet. Amint letelt nyújtsuk száraz felületen 2-3 cm vastagra majd szaggassuk ki ( én poharat használtam hozzá).

Tegyük szilikonos sütőpapíros tepsire és kenjük meg a tetejüket kókuszolajjal. Szórjuk meg a maradék reszelt sajttal. Előmelegített 180 fokos sütőben süssük 25-30 percig alsó-felső sütéssel.

Átlagos tápérték:

SzénhidrátFehérjeZsírKalória
100 g Bake-Free szénhidrátcsökkentett kenyér lisztkeverék

 

50 g8,2 g3,5 g314 kcal
130 g gluténmentes zabliszt92,7 g12 g8,1 g517 kcal
130 g vegán sajt26 g0 g29,9 g370,5 kcal
Összesen: 168,7 g20,2 g41,5 g1201,5 kcal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós email címet.

Menü