Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Hot-dog kiflik

Hot-dog kiflik

Tudjátok immáron több, mint 5 éve, hogy kifejlesztettem a Bake-Free lisztkeverékeket és sütök főzök velük nap, mint nap szinte ipari mennyiségeben, valamint fejlesztem hozzá a recepteket, mentesítem velük a hagyományos ételeket. Még a többezredik recepttel is a hátam mögött meglepődtem ma, hogy milyen jól sikerült ez a pofonegyszerű kifli. És nem csak, hogy jól sikerült, eszméletlen jó lett, az eddigi leges legjobb! Olyan puha a héja, hogy majd’ elolvadtam tőle. Már csak annyi a kérdésem magamhoz, hogy miért kellet erre ennyit várnom?

HOZZÁVALÓK 4 DARABHOZ:

ELKÉSZÍTÉS:

A kiflikhez keverjük össze a hozzávalókat, majd osszuk 4 egyforma részre és formázzunk belőlük szép, duci kifliket. Kenjük meg a tetejüket olívaolajjal és szilikonos sütőpapírral bélelt tepsin, előmelegített 190 fokos sütőben süssük készre 25-30 perc alatt alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk teljesen kihűlni.

hotdog kifli

Hot-dog kifli

1 darab kifli átlagos tápértéke:
271 kcal, 3 g zsír, 51 g szénhidrát, 6 g rost, 6,8 g fehérje

 

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.