Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Rólunk

Az Eden Premium fiatalos csapata már 2014 óta foglalkozik bio- és reformélelmiszerek forgalmazásával, gyártásával, importjával és disztribúciójával a Dél-alföldi régió központjában Szegeden.

Saját márkás termékeink szortimentjének folyamatos bővítésével és igényes megjelenésével próbálunk igazodni a mindenkori piaci trendekhez, igényekhez, miközben magas minőségű termékekkel szolgáljuk ki fogyasztóinkat.

JELEN

Misszió

Célunk olyan gluténmentes termékek készítése, amit bátran fogyaszthat bárki. Nem számít ha valamilyen érzékenységgel rendelkezel, vagy növényi étrendet folytatsz, az általunk gyártott termékek kiváló választások. Törekszünk, arra hogy a szakmai tapasztalatunkat, fiatalos lendületünket felhasználva még tökéletesebb termékeket alkossunk. Szerethető és egyedi ízű termékeket sikerült gyártani, amely tökéletesen megállja a helyét a konyhában. Az indulásnál nem akartunk kompromisszumot kötni az íz, az állag és a kinézet tekintetében. A legjobb alternatíváját akartuk megalkotni a búzaliszttel készült ételeknek, ami egyedi ízzel és sokoldalúsággal rendelkezik.

JÖVŐ

Vízió

Egy, a nemzetközi piacokon is vezető szerepet betöltő céget szeretnénk létrehozni, ahol a tradíciók megőrzése mellett az innováció, az élővilág szeretete, a családias hangulat, az átlátható alulról építkező szervezet ugyanolyan fontossággal bír. Szívügyünknek tekintjük – és ezt mindig a szemünk előtt tartjuk -, hogy termékeinkkel könnyebbé és boldogabbá tegyük vásárlóink mindennapjait. Szeretnénk a jövőben is olyan termékeket készíteni, amik trend meghatározó-, és a maguk kategóriájában egyedülálló szereplői lehetnek.

Az Eden Premium életérzés

Nézd meg, kik is vagyunk mi, milyen a csapat és hogy milyen a hangulat az Eden Premium háza táján.

ORSI

TERMÉKFEJLESZTŐNK

Csatlakozásával szintet lépett a csapatunk. Nap mint nap azon munkálkodik, hogy tökélyre fejlessze a lisztkeverékeinket és hogy a lehető legtöbb embernek alternatívát nyújtsunk. A mentes életmódot jól ismeri, hiszen évek óta ezt követi Ő is. Mondhatni "feketeöves mentesező". A szuper recepteknek, termékeknek tehát Orsi az "elkövetője". 💚

A blogon a receptjei mellett a történetét is megtalálod.

Tradíció már 100 éve

Történetünk egészen a 20. század elejére tekint vissza. A Véha család már az 1900-as évek elején is lisztet gyártott, amikor még lovaskocsikkal szállították a gabonát és az ott készült lisztből a térség családjainak alapvető étkezése biztosítva volt.

A cég története egy beszélgetéssel kezdődött, hogy hiányzik a piacról egy márka, amit olyanok is fogyaszthatnak, akiknek valamilyen ételallergiája van, de mellette fiatalos, lendületes, megfizethető és még jó minőségű is. Kezdetben csak 20-25 termékkel indultunk és elsősorban termékkiszereléssel foglalkoztunk. Ez a gyakorlatban úgy nézett ki, hogy a lédig kiszerelésekből, fogyasztói csomagokat hoztunk létre. Ebben az időben még kis csapat dolgozott a cégben és mindössze hat fő igyekezett ellátni a feladatok nagy részét. Rövid időn belül kiderült, hogy az ilyen termékekre óriási igény van, ezért úgy gondoltam megéri további fejlesztéseket végezni. Jobb szakemberhez keresve sem fordulhattam volna, hiszen édesapám több évtizedes malmászati tapasztalattal rendelkezik. A sok éves tapasztalatot és tudást, valamint a gabonák szeretetét használtuk fel együtt,  hogy technológiai újításokkal és innovatív megoldásokkal kiemelt piaci szerephez juttassuk a céget. Ennek köszönhetően kezdődött meg a pszeudocereáliából történő liszt gyártása, ami egy hatalmas mérföldkő lett a cég életében. Ezzel pedig a cég fő profilja a lisztelőállítás lett, ami azóta is alappillére a cég termékeinek és tevékenységének.

Ezután következett a következő nagy lépés, hogy olyan száraztésztát állítsanak elő, ami nemcsak, hogy gluténmentes, de vegán, magas beltartalmi értékű, rostban gazdag, valamint könnyen beilleszthető bármelyik diétába.

PROF. DR. VÉHA ANTAL PHD

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar pro dékánja már közel 200 nemzetközileg is elismert publikációt írt a gabonák, a lisztek és a malomipar témakörében. A kölesliszt megalkotásában kulcsfiguraként nagy szerepet játszott az ő szakértelme és közel 40 éves szakmai tapasztalata nélkül ez nem jöhetett volna létre.

VÉHA MIKLÓS

A Véha családban a malmászat mindig is nagy szerepet töltött be, így nem meglepő, hogy Miklós is erre az útra “tévedt”. Szeretett volna egy olyan márkát/brandet megalkotni, amely egy alternatívát nyújthat, azok számára is, akik valamilyen ételérzékenységgel rendelkeznek. Miklós ötvözte saját és édesapja tapasztalatait, hogy létrehozhassa ezeket az egyedülálló termékeket, amelyek nemzetközi szinten is megállják a helyüket. A fejlődés egyik alapkövének az innovációt tekinti, amely segít előremozdítani a céget.

Véha malom

1931. ENDRŐD