Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Sajtos gofri

Sajtos gofri

Nem őrültem meg, tényleg létezik sós gofri és most én is elkészítettem a mentes változatát. Akár szendvicsként is funkcionálhat, innentől már szabad a pálya. Arra viszont figyeljetek, hogy ez elég laktató adag. Próbálgassátok, használjátok, fejlesszétek ezt a csodás receptet. Nálunk hatalmas sikere volt, úgy, mint a melegszendvicsnek is. Tényleg imádom a lángos lisztkeveréket, szó szerint ő a mi ezerarcúnk.

Hozzávalók 2 gofrihoz:

Elkészítés:

Keverjük össze a kókuszolaj kivételével a hozzávalókat, majd pihentessük 10 percig. Száraz felületen nyújtsuk a sütőnk méretéhez, majd forró olajozott sütőben süssük készre körülbelül 3-5 perc alatt (de úgy is látni fogjátok mikor van készen). Kínálhatjuk kókuszjoghurttal és friss avokádószeletekkel.

Sajtos gofri

Sajtos gofri táblázat

1 kocka sajtos gofri átlagos tápértéke üresen (tehát joghurt és avokádó nélkül): 457 kcal, 9,7 g zsír, 74,7 g szénhidrát, 13 g rost, 13,7 g fehérje
A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.
Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.
Jó étvágyat kívánok!

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.