Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Sütőtökös muffin Halloween-re

Sütőtökös muffin Halloween-re

Ha még nem faragtátok meg az összes létező tököt és van kedvetek boszorkánykodni egy kicsit a konyhában, akkor készítsétek el vele ezt az izgalmas desszertet, mert nem csalás, nem ámítás, jelentős mértékben tartalmazza ezt a csodás őszi finomságot.

 

HOZZÁVALÓK:

A muffinokhoz:

A krémhez:

A díszítéshez:

  • 40 g vegán, cukormentes csokoládé

 

ELKÉSZÍTÉS:

A díszítéshez olvasszuk fel a csokoládét vízgőz felett, tegyük egy nejlon tasakba, vágjuk le a sarkát és készítsünk vele mintákat egy sütőpapírra, majd hagyjuk megdermedni. A muffinokhoz daráljuk durvára a diót, vágjuk apró darabokra a csokoládét, majd keverjük össze az összes hozzávalót (először nemük szerint) és kanalazzuk őket szilikonos muffinformákba (nekem 10 darab lett). Előmelegített 180 fokos sütőben süssük készre 25 perc alatt. A krémhez gépi habverővel dolgozzuk össze a hozzávalókat, majd töltsük habzsákba és díszítsük vele a kihűlt muffinokat.

1 darab sütőtökös muffin átlagos tápértéke:
270 kcal, 16 g zsír, 27,5 g szénhidrát amelyből poliolok 5 g, 4,7 g rost, 4,3 g fehérje

1 darab sütőtökös muffin átlagos felszívódó szénhidráttartalma:
22,5 g


Sütőtökös muffin Halloween-re
Sütőtökös muffin Halloween-re
Sütőtökös muffin Halloween-re táblázat
A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

@edenpremium_hu Gluténmentes sütőtökös muffin halloween-re 🎃 #glutenfreemuffin #edenpremium #glutenfree #pumpkinpiemuffins ♬ Halloween, horror, spooky cinematic background music(852258) - domino

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.